Wonen in Westerdel

Landelijk wonen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik

Tussen de rust van de polder en de reuring van Alkmaar en Heerhugowaard ligt Langedijk. Twintig minuutjes van de kust en een halfuur van Amsterdam. En vooral: een fijn, uniek woongebied.

Langedijk kent een rijke, eeuwenoude historie. Dat is goed terug te zien in het dorpsbeeld, waar de oorspronkelijke lintbebouwing nog steeds de lijnen uitzet. De woonwijken eromheen zijn zorgvuldig vormgegeven, passend bij het kenmerkende dorpskarakter.

De gemeente is bekend vanwege zijn agrarische en waterrijke omgeving. Wie Langedijk zegt, zegt Rijk der duizend eilanden! Nog altijd herinnert dit prachtige natuurgebied aan de arbeidsintensieve tuinbouw die hier vroeger plaatsvond. Net als het bekende Museum Broekerveiling natuurlijk.

De zes dorpen grenzen inmiddels aan elkaar. Elk heeft zijn eigen voorzieningen, terwijl ze samen een gevarieerd, compleet woongebied vormen. En wilt u even iets anders? Dan bent u zo in Heerhugowaard of Alkmaar. Of bij recreatiegebied Geestmerambacht. Of in de duinen bij Schoorl. Schagen. West-Friesland… In het aantrekkelijke én perfect gelegen Langedijk ligt de hele wereld aan uw voeten.

Binnen de populaire wijk Westerdel neemt deelplan Lantvaert een bijzondere plaats in:

  • Op loopafstand van het centrumplan met o.a. winkels, scholen en kinderopvang
  • Rustig en kindvriendelijk gelegen aan een eigen, doodlopende weg
  • Alle achtertuinen liggen op het zonnige zuidwesten
  • Bij de vrijstaande woningen wordt de achtertuin optisch verlengd door
    het aangrenzende water en openbaar groen. Puur genieten!
  • Centrumplan met o.a. winkels, scholen en kinderopvang

Geïnteresseerd?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en verkoop van Lantvaert, meld u zich dan vrijblijvend aan.

Aanmelden kan hier